OdporúčameZaložiť web alebo e-shop

Aloe vera gel s prírodnou hroznovou šťav

Aloe vera gel 99,5%                 

s prírodnou hroznovou šťavou             

  •     koncentrácia - 99,5% Aloe vera gél Barbadensis Miller z rastlín pestovaných BIO metódou v Mexiku
  •     kvalita - náš výrobca suroviny  je certifikovaný Medzinárodnou vedeckou radou pre Aloe Vera I.A.S.C. a má aj ďalšie najprísnejšie certifikácie  od uznávaných certifikačných autorít   certifikáty TU:       
                                                                                                                                           
  •      ALOE VERA  ESSENS je obohatené prírodnou hroznovou šťavou pestované v BIO kvalite priamo v ČR
  •      metóda spracovania TOTALOE - nová revolučná metóda, ktorá využíva najnovšie poznatky a technológie  
                                                    MIKRONIZÁCIA - šetrná fyzikálna metóda, ktorou sa dá u liečiv, prírodných látok,                                                                                      vitamínov a minerálnych látoka zvýšiť ich biologickú dostupnosť, čo                                                                                umožňuje znížiť dávkovanie. Mikronizácia ako metóda dostala od                                                                                    Ministerstva priemyslu a obchodu ČR ohodnotenie "INOVÁCIA                                                                                        ROKA".
                                                   
                                                    PASTERIZÁCIA - slúži k zaisteniu mikrobiologickej nezávadnosti suroviny.Náš výrobca                                                                                suroviny využíva metódu rýchlej pasterizácie vyššou teplotou HTST (                                                                               High Temperature Short Time ) pri ktorej je surovina ALOE VERA
                                                                              vystavená vyššej teplote len na krátky čas, nevyhnutne potrebný k                                                                                   zneškodneniu prípadnej mikrobiálnej kontaminácie.
                                                                             Teplota pri ktorej pasterizácia prebieha je však výrazne nižšia, než                                                                                   teplota pri ktorej by dochádzalo k ovplyvneniu
                                                                              priaznivých látok a živín v géli ALOE VERA.Pokiaľ by výrobca                                                                                         nepasterizoval je povinný aloe chrániť chemicky, čo je v konečnom                                                                                dôsledku horšie.
  •      cena, dávkovanie - priemerná cena ALOE VERA gélu ( od 91% - 95% koncentrácie ) sa na našom trhu                                          pohybuje cca od 21 až do 29 EUR za 1 liter s doporučeným dávkovaním 30 ml denne                                           tzn.spotreba za 33 dní 1 liter.Naša MOC je 13,45€. 
 
ALOE VERA   pozitívne účinky

Choroby látkovej výmeny a nesprávnej výživy (obezita, cukrovka, podvýživa,  anémia)

Choroby tráviacej sústavy (zápaly ústnej dutiny, afty, poruchy trávenia, hypoacidita, pálenie žáhy, žalúdočné vredy(Helicobacter), chronická zápcha, infekčné hnačky, hemoroidy)

Choroby pečene a žlčových ciest (stavy po infekčnej žltačke, poškodenie pečene následkom otravy, liekov, alkoholu, poruchy činnosti žlčníka, žlčové kamene):

Choroby ľadvín a močových ciest (zápaly močového mechúra, ľadvinové kamene, cysty, zväčšenia a zápaly prostaty)

Choroby dýchacích ciest (akútna a chronická nádcha, zápal mandlí, hrtana, zápaly dutín, astma)

Choroby srdca a ciev (poruchy krvného tlaku, arteroskleróza, zvýšená hladina cholesterolu, zvýšený homocysteín, kŕčové žily)

Choroby kože, vlasov, nehtov (poranenia, popáleniny, bodnutia hmyzom, akné, hnis, vredy, pásový opar, bércove vredy, ekzémy, plesňové ochorenia, celulitída, vypadávanie vlasov, lupiny, herpes)

Choroby pohybového ústrojenstva (reumatické ochorenia zápalové, osteoartróza, bolesti chrbta a platničiek, osteoporóza a iné…)

Gynekologické ochorenia (zápaly, výtoky, kandidóza, cysty, nepravidelný cyklus, bolestivá menštruácia, menopauza)

Nervové a duševné ochorenia (migréna, Parkinsonova choroba, chronická únava, nervozita, úzkosť, strata pamäti, depresie)

Choroby imunity, (oslabená imunita, alergie, ekzémy, astma, prevencia nádorových ochorení, pomocná liečba rakoviny a  následkov chemoterapie a rádioterapie)

 

 

      Hrozno pozitívne účinky

 
Účinky : Všetky sorty hrozna patria k najzdravším druhom ovocia. Hrozno obsahuje napríklad kyselinu listovú, farbivá a minerálne látky a stopové prvky. Z minerálnych látok má najvyššie zastúpenie draslík, ktorý pomáha organizmu nielen pri odstraňovaní odpadových látok, riadení srdcového rytmu, ale pomáha nám aj jasne myslieť. Vlákniny, ktoré sú v šupkách hrozna, podporujú činnosť čriev. Zároveň obsahuje vitamín C, E a vitamíny skupiny B.Regeneruje vrchnú časť pokožky, zmierňuje stavy pri žlčových a obličkových kameňoch. Dodáva množstvo antioxidantov. Šťava sa používa pri liečení chorôb, ktoré vznikajú hromadením toxínov v tele. Pôsobi močopudne a žlčopudne, mierne preháňa. Keďže má hrozno močopudný účinok, pomáha z tela vyplavovať škodlivé látky.Znižuje kyslosť žalúdočných štiav. Výhodou najmä pre jesenné dni, keď mnohí z nás pociťujú nostalgiu za letom a ťažko sa vyrovnávajú so zmenami počasia, je, že hrozno zmierňuje únavu a depresiu. Pre svoju výživovú hodnotu je doslova energetickou bombou.

Množstvo : Hrozno môžeme v surovom stave použiť aj pri výrobe šalátov, na spestrenie studených mís či jednohubiek, najmä syrových. Kombinácia rokfortu a bobule hrozna je naozaj vynikajúca. Základným pravidlom, či už pri konzumácii hrozna alebo jeho spracovaní, je mať kvalitný zdroj. Treba kupovať strapce čerstvé a neprezreté, v strednej veľkosti, s pevnou šupkou a so šťavnatou a mäsitou dužinou. Z kvalitného základu je potom aj kvalitný produkt.